Αρχική Σελίδα

ΠΑΡΑΓΩΓΗ & ΕΜΠΟΡΙΑ ΖΑΧΑΡΩΔΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Η εταιρεία ΦΡΟΥΤΙΝΟ ιδρύθηκε το 1970 από τον Δημήτριο Μαλογιάννη και δραστηριοποιείται έκτοτε με επιτυχία στην παραγωγή ζαχαρωδών. Βασικό συστατικό της επιτυχίας της είναι η πολύχρονη εμπειρία και το μεράκι του ιδρυτή της, όπως επίσης και η συνεχής προσπάθεια για βελτίωση και ανάπτυξη.

Στόχοι της εταιρίας είναι η επίτευξη της υψηλής ποιότητας και της άριστης γεύσης των γλυκών χωρίς την χρήση τεχνητών συντηρητικών ουσιών, η συνέπεια στην εξυπηρέτηση και η προσπάθεια για την δημιουργία νέων πρωτότυπων συνταγών.

Υπάρχει μια άρτια δομημένη και πολύ ευέλικτη παραγωγική μονάδα μεγάλων δυνατοτήτων, που δίνει έμφαση στην προσεκτική επιλογή όλων των πρώτων υλών που χρησιμοποιούνται για την παρασκευή των γλυκών και η οποία υπόκεινται καθημερινά σε άμεσο έλεγχο. Επιπλέον, η συσκευασία των προϊόντων  πληρεί όλες τις απαραίτητες προδιαγραφές προκειμένου να διατηρούνται αναλλοίωτα και πάντα φρέσκα μέχρι την ημερομηνία λήξης τους.Η εταιρεία ΦΡΟΥΤΙΝΟ έχει μια μεγάλη γκάμα χειροποίητων προϊόντων που ξεκίνησε από το ομώνυμο γλύκισμα, μια πρωτότυπη συνταγή που αγαπήθηκε πολύ και επεκτάθηκε και σε άλλα είδη όπως: καραμέλα TSARLESTON, ΛΟΥΚΟΥΜΙΑ, ΚΑΡΥΔΕΣ, τυποποιημένα ΜΠΑΚΛΑΒΑΔΑΚΙΑ ΚΑΙ  ΚΑΤΑΙΦΑΚΙΑ , ΖΕΛΕΔΕΣ τυλιχτούς και γυμνούς σε διάφορα σχέδια και ΣΟΚΟΛΑΤΑΚΙΑ. Τα γλυκά διατίθονται τόσο χύμα όσο και σε μεγάλη ποικιλία συσκευασίας με σκοπό να καλύψουν διαφορετικές ανάγκες.Η πολύ καλή σχέση ποιότητας-τιμής των προϊόντων ΦΡΟΥΤΙΝΟ  και η πολυετής παρουσία μας στον χώρο, έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη της εγχώριας αγοράς και την ζήτηση από αγορές της Ευρώπης και της Αμερικής. Η εξυπηρέτηση των πελατών μας γίνεται απ’ευθείας από την μονάδα παραγωγής  καθώς και η αποστολή των εμπορευμάτων. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα όλοι οι πελάτες μας να έχουν την δυνατότητα της αμεσότητας και της συνέπειας με εγγυημένο το προσωπικό μας ενδιαφέρον.

Για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνιση παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε και να σας παραδώσουμε δείγματα των προϊόντων μας.

Υπεύθυνos Εξυπηρέτησης Πελατών : Nάσος  Μαλογιάννης